2022-04-02 07:20:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ha az idő is megengedi, kirándulj pároddal, családoddal!

Napi horoszkóp április 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Merkúr együttáll a Kos jegyében, ez nagyszerű lehetőséget teremt neked a komoly beszélgetésekre. Ha bármi volt a közelmúltban, ami konfliktust okozott akár a párjoddal, akár valamelyik barátoddal, most érdemes megbeszélni, és kiteríteni a lapjaidat.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Te makacs természet vagy, de mostanság még inkább, csak a saját fejed után akarsz menni. Pedig az életet másokkal együtt kell élned, csak úgy lehetsz boldog. Hallgasd meg a társad véleményét is!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy váratlan találkozás felboríthatja mai terveidet. Ne bánd, a dolog, habár eleinte kínosnak érzed, végül is jól sülhet el. Az emberek változnak, és ez másokra éppúgy igaz, mint önmagadra vonatkozóan.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Merkúr együttállása miatt nagyon aktív leszel. Jól is teszed, ha kimozdulsz otthonról, most sok örömben lehet részed. Egy barát, ismerős meglepő hírrel áll elő, de ne adj hitelt elsőre mindennek, amit hallasz...
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A szerelemben ma te vagy a szerencse kegyeltje! Ha párkapcsolatodban gondok voltak, azok most egy csapásra megoldódnak, ha szingli voltál, most „felfedeznek” és minden áron meg akarnak hódítani.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szerelmi kapcsolatod új jövő előtt áll: előfordulhat, hogy olyan komoly dolgokat terveztek pároddal, amelyek alaposan megváltoztathatják mindkettőtök életét. Ma érdemes átbeszélni a közös terveket, mert amiben eddig nem értettetek egyet, most abban is megállapodásra juttok.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te az az ember vagy, aki képes tanulni is a hibáiból. Mert ugye nem akarod újra és újra elkövetni őket. Ha így van valóban, a mai nap akár sorsfordító is lehet. Ha legalább egyetlen kérdésre nem azt válaszolod, amit szoktál, új irányt vehet a sorsod!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap és a Merkúr együttáll a Kosban, ami eléggé intenzív energia, és téged is aktivitásra sarkall. Kalandvágyad felerősödik: most mindenképp mozdulj ki, mert ha az otthon „nyugalmát” választod, akkor energiáidat felesleges problémázásban fogod levezetni.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szerencsés napra számíthatsz. Ez a szerencse most valamilyen konkrét formát is ölthet, de azért túl sokat ne kockáztass. Ha az idő is megengedi, kirándulj pároddal, családoddal! Ma mindent szebbnek látsz valahogy.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Vágyaid talán távolra vinnének, de lehetőségeid csak közelebbi úticélt engedélyeznek. Ne bánd, mert a lényeg nem a távolságban van. Hanem a spontaneitásban, és abban, hogy mennyire vagy képes megosztania az örömödet barátaiddal, családoddal.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Gondold végig a terveidet még egyszer, mielőtt végső döntéseket hoznál. A külvilágot ugyan jól látod, de önmagadat most kevésbé. Próbáld meg a kívülálló szemével nézni saját lényedet, viselkedésedet. Kérd ki egy barát, testvér tanácsát!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Romantikus napra számíthatsz. Párod talán egy olyan helyre visz el, ahová régi szép emlékek fűznek mindkettőtöket. Élvezd ki a nap minden pillanatát, töltődj fel, kapcsolódj ki!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: